طرز تهیه کیک رژیمی؛ با 10 نکته کلیدی در خوشمزه تر شدن آن
به گزارش سهندبلاگ، برای داشتن زندگی سالم نیازی نیست خودمون از خوراکی ها و غذاهای مجذوب کننده و خوشمزه محروم کنیم. فقط کافیه یاد بگیریم که چجوری اونا رو سالم تر درست کنیم. برای همین منظور در قسمت آشپزی از مجله اینترنتی خبرنگاران می خوایم یه کیک رژیمی فوق العاده خوشمزه، مقوی، سالم و البته خیلی هم راحت یاد بگیریم تا در کنار اهمیت دادن به سلامتیمون لذت خوردن یه اسلایس کیک مجذوب کننده و همراه با یک فنجون چایی از خودمون دریغ نکنیم. داخل این کیک از روغن استفاده نشده و تماما با شیرین کننده های طبیعی درست شده تا حسابی سالم تر باشه.
آرد سفید | یک دوم پیمانه |
آرد بادام | یک دوم پیمانه |
شیره انگور | یک سوم پیمانه |
خرما | 3 عدد |
موز | یک دوم |
بیکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
پودر هل | 1 قاشق چایخوری |
پودر دارچین | 1 قاشق چایخوری |
تخم مرغ | 3 عدد |
گرانولا و کنجد | به مقدار لازم برای تزئین |
طرز تهیه کیک رژیمی:
1- در ابتدا خرما، شیره انگور و نصف یک عدد موز را داخل میکسر یا دستگاه غذاساز می ریزیم و تا زمانی که کامل ترکیب و پوره شوند دستگاه را روشن می کنیم. این کرم که ترکیب خرما و موز و شیره انگور است، به عنوان شیرین کننده در این کیک استفاده می گردد. کرم شیرین را کنار می گذاریم.
2- تخم مرغ ها رو با هل و دارچین به یاری همزن برای مدت حدود 5 دقیقه هم می زنیم تا حسابی پف کند. بعد کرم آماده شده را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و مجددا به مدت 3 دقیقه دیگر با همزن هم می زنیم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه موس کیک شکلاتی؛ بدون ژلاتین و تخم مرغ
3- وقتی کرم شیرین را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و کامل هم می زنیم کل مواد باید حالت کرمی و حباب حباب داشته باشد. آماده سازی این مخلوط در نهایت به پف کیک و پوک شدن بافت آن یاری می نماید. بعد از این زمان آرد بادام را به مخلوط اضافه می کنیم و به یاری لیسک آنرا را با مواد هم می زنیم تا کاملا ترکیب گردد.
4- بعد آرد را همراه با بیکینگ پودر روی مواد الک می کنیم. بهتر است آرد را یکبار جداگانه الک کنید و یکبار هم همراه با بیکینگ پودر روی مواد.
به یاری لیسک مواد را هم می زنیم. هم زدن حتما باید در یک جهت باشد یعنی یا در جهت عقربه های ساعت یا در خلاف جهت عقربه های ساعت. دقت کنید که مایه کیک را زیاد هم نزنید همینکه ارد کاملا به خورد مواد برود و مایه کیک یکدست گردد کافی است.
5- برای این کیک از قالب گالوانیزه 15 استفاده می کنیم. که باید دور و کف آنرا با با کاغذ روغنی بپوشانیم. مایه کیک آماده شده را داخل قالب می ریزیم و قالب را چند بار به سطح کار می کوبیم تا حباب های اضافی داخل کیک خارج و سطح آن صاف گردد.
برای جذابتر و البته خوشمزه تر شدن کیک می توانید روی آن گرانولا (جو دوسر مزه دار شده/ اوتمیل) همراه با کنجد بهره ببرید و روی سطح کیک بپاشید. قالب را در فر با دمای 175 درجه که از قبل گرم شده است، به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک نسکافه
6- بعد از اینکه کیک پخته را از فر بیرون آوردیم و به دمای محیط رسید آنرا از قالب جدا نموده و سرو می کنیم.
نکات کیک رژیمی:
- دمای گفته شده در دستور برای فر برقی است. برای فر گازی درجه فر را حدود 10 الی 15 درجه بیشتر در نظر بگیرید و برای توستر 20 درجه کمتر از رسپی و برای سولاردم 10 - 15 درجه کمتر از رسپی.
- می توانید بجای یک دوم پیمانه آرد گندم از یک دوم پیمانه آرد بادام بهره ببرید. در واقع بطور کلی از یک پیمانه آرد بادام بهره ببرید. در این صورت کیک برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند نیز قابل استفاده می گردد.
- حتما تخم مرغ ها هم دمای محیط باشند.
- شیرینی این کیک ملایم است. اگه هوادار شیرینی بیشتر هستید می توانید تعداد خرماها را افزایش دهید.
- داخل این کیک طعم شیره انگور معین است، در صورتی که طعم شیره انگور را نمی پسندید، برای شیرین کردن کیک تعداد خرماها را تا 10 الی 15 عدد افزایش دهید و شیره انگور را حذف کنید و کرم شیرین را فقط به نصف عدد موز و 10- 15 عدد خرما درست کنید.
- به هیچ وجه اواسط پخت درب فر را باز نکنید.
- بعد از گذشت حدود 35 دقیقه می توانید مقدار پخت را به یاری سیخ چوبی تست کنید. یک سیخ چوبی را به صورت اریب از دیواره به سمت مرکز کیک فرو کنید و خارج کنید اگر سیخ تمیز بود بعنی کیک شما پخته است.
- بعد از پخت قالب کیک را روی توری پایه دار قرار دهید تا هوا اطراف قالب جریان پیدا کند و بهتر خنک گردد.
- می توانید بجای قالب 15 از قالب 17 سانت بهره ببرید. البته در این صورت ارتفاع کیک خیلی کم می گردد.
- در صورت دلخواه و با استفاده قالب بزرگتر ،می توانید مواد کیک را دو برابر کنید.
امیدوارم از طرز تهیه کیک رژیمی خوشتان آمده باشد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک کوکو استار (کیک سه لایه)
منبع: اُکالا