فوت و فن های طبخ خورشت کدو حلوایی
به گزارش سهندبلاگ، کدو حلوایی به خاطر طعم شیرینی که دارد می تواند در انواع غذاها استفاده گردد و ترکیب متفاوت و لذیذی را بسازد. یکی از این غذاها که کدو حلوایی عنصر اصلی آن است، خورشت کدو حلوایی است که به راحتی هم درست می گردد.

مواد لازم برای تهیه خورشت کدو حلوایی:
- مرغ: 4تکه دلخواه (این خورش را میتوانید با گوشت هم درست کنید)
- آلو: 100گرم
- کدوحلوایی تکه شده پخته:200گرم
- رب گوجه فرنگی: 3 قاشق سوپ خوری
- روغن: 4 قاشق سوپ خوری
- پیاز: 2عدد متوس
- دارچین، نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم
طرز تهیه و دستور پخت خورشت کدو حلوایی:
1. یک عدد پیاز را به همراه تکه های مرغ و یک عدد هویج میانه و 3 ساقه کرفس با 2 پیمانه آب در قابلمه روی حرارت بگذارید تا کاملا مرغ بپزد. سپس آن را از آب مرغ خارج نموده و آب مرغ را صاف کنید و کنار بگذارید.
2. پیاز دیگررا نگینی نموده وبا روغن تفت دهید. سپس کمی زردچوبه به آن بیفزایید و یک دقیقه دیگر هم به تفت دادن ادامه دهید. سپس رب را به همراه ادویه ها اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن برود. سپس مرغ را افزوده و کمی تفت دهید.
3. در نهایت آب مرغ را کنارگذاشته و آلو را بیفزایید و بگذارید تا خورش برای 30 دقیقه جا بیفتد. تکه های پخته کدو حلوایی را روی خورش گذاشته و بدون هم زدن بگذارید تا 10 دقیقه با خورش جوش خورده و به اصطلاح، طعم بگیرد. سپس آن را خاموش کنید.
4. در هنگام سرو، تکه های کدو را کنار گذاشته و پس از کشیدن خورش در ظرف مورد نظر، تکه های کدو را درآن قرار داده و با نان یا برنج میل کنید.
منبع: ایرنا زندگیdorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه
pariha.com: پریها: مجله اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری