چگونه قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه ای تهیه کنیم؟
به گزارش سهندبلاگ، طرز تهیه و پخت خورشت قورمه سبزی خانگی خوشمزه و مجلسی با گوشت و لوبیا چشم بلبلی ، قورمه سبزی برای ایرانی ها یک خوراک ملّی بشمار میآید و در همه نقاط ایران از آن استفاده میشود . این خوراک قدمتی بین 2000 تا 5000 سال دارد .

مواد لازم برای تهیه خورشت قورمه سبزی
- گوشت گوساله نیم کیلو گرم
- پیاز 1عدد
- لیمو عمانی 5 تا 6 عدد
- لوبیا چشم بلبلی 1/2 لیوان(یا لوبیا چیتی)
- سبزی خورشت 1 کیلو گرم
- رب 1قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت قورمه سبزی
- پیاز را رنده کنید سپس گوشت را قطعه قطعه کنید تابه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید مقداری روغن اضافه کنید و پیاز ها را درون تابه ریخته و تفت دهید کمی بعد که پیاز ها سبک و شیشه ای شد اندکی زردچوبه به آن اضافه نموده و تفت دهید
- سپس گوشت خرد شده را بریزید و همراه با پیاز ها تفت دهید وقتی که رنگ گوشت تغییر کرد یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی مرغوب درون تابه ریخته و دوباره با هم مخلوط نموده و تفت دهید
- در آخر کار 2 لیوان آب اضافه کنید درب تابه را ببندید و برای مدت زمان 40 دقیقه اجازه دهید تا نیم پز گردد .
- لوبیا ها را 2 ، 3 ساعت قبل از آشپزی درون آب ریخته و بخیسانید
- سپس آن ها را بصورت جداگانه بپزید
- بعد از گذشت 40 دقیقه و زمانی که گوشت نیم پز شد سبزی خورشتی که شامل سبزی های تره و جعفری و گشنیز و شنبلیله و اسفناج میگردد را درون تابه ریخته و با گوشت مخلوط میکنیم
- حالا می توانید لوبیا را هم به خورشت خوش طعم اضافه کنید .
- در مرحله بعد ، نمک و فلفل را اضافه کنید و پس از چند جوش لیموهای عمانی را درون خورشت مجلسی بریزید
- برای اینکه لیمو خورشت شما را تلخ نکند قبل از اضافه نمودن با چنگال آن ها را سوراخ نموده و درون آب قرار دهید آب را نیز در چند مرحله عوض کنید
- اجازه دهید تا خورشت مجلسی با حرارت ملایم کاملا پخته و جا افتاده گردد .
فوت و فن جا افتاده کردن قورمه سبزی
- در انتهای پخت و وقتی آب قورمه سبزی جمع شد، حرارت را خیلی کم کنید تا خورشت روغن بیندازد.
- برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی، یک ساعت مانده به سرو، در آن یک قاشق رب انار بریزید.
- در اواسط پخت خورشت، یک قاشق شنبلیله سرخ و خشک شده به آن بیفزایید.
- برای اینکه خورشت قورمه سبزی خوب جا بیفتد، به زمان بیشتر و دمای خیلی کم احتیاج دارد.
- برای بهتر شدن مزه خورشت از آب قلم گوساله بهره ببرید.
- شنبلیله نباید زیاد باشد، چون باعث تلخ شدن قورمه سبزی می گردد.
- برای جلوگیری از تلخ شدن خورشت، لیمو عمانی ها را از وسط نصف نموده، تخم آن ها را بیرون بیاورید و بعد به خورشت اضافه کنید.
- اگر خورشت قورمه سبزی تلخ شد، بنا به مقدار خورشت، یک یا چند سیب زمینی در آن بیندازید و هنگام سرو آن ها را بیرون بیاورید.
- هنگام خاموش کردن شعله، می توانید چند تکه یخ کوچک به خورشت اضافه کنید تا روغن خورشت روی سطح آن بیاید.
منبع: قندپهلو
Follow us: @ghandpahlu-com on Twitter
منبع: شفقنا اقتصادیbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
انتشار: 9 آبان 1400
بروزرسانی: 9 آبان 1400
گردآورنده: sahandblog.ir
شناسه مطلب: 11130
به "چگونه قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه ای تهیه کنیم؟" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "چگونه قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه ای تهیه کنیم؟"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید