عجله ای برای تغییر مدیران نداریم

به گزارش سهندبلاگ، محمدمهدی اسماعیلی اعلام کرد: کوشش ما بر این است که با یک برنامه زمان بندی شده به سمت عادی شدن فعالیت ها برویم.

عجله ای برای تغییر مدیران نداریم

به گزارش گروه فرهنگی خبرنگاران، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر ارشاد ظهر امروز 10 شهریورماه با حضور در موسسه هنرمندان پیشکسوت از شرایط واکسیناسیون هنرمندان بازدید و در جمع خبرنگاران درباره واکسیناسیون سراسری هنرمندان گفت: در وهله اول هدف ما حضور برای بازدید از شرایط واکسیناسیون و عرض خسته نباشید به همکاران مان در مجموعه موسسه هنرمندان پیشکسوت بود.

وی ادامه داد: خوشبختانه تمامی هنرمندان پیشکسوت از نحوه واکسیناسیون احساس رضایت داشتند، البته توقعاتی از سوی جامعه هنری هم وجود داشت که وظیفه ما پیگیری آنهاست و در دوره تازه بنای دولت این است که با حداکثر توان خود بتواند بخش عمده ای از مسائل را کاهش بدهد، مسائل خیلی عظیم نیست و با کوشش همه همکاران ما و بنده در مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اراده ای که در دولت حاکم است بخش عمده ای از مسائل جامعه هنری را رفع خواهیم کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص واکسیناسیون اهل قلم هم اسم کرد: با توجه به توافقی که با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اجرا شده است تمام کسانی که هنر کارت دارند واکسیناسیون آن ها انجام خواهد شد، حتی بخش هایی هم که توقعاتی از صنوف داشتند هم مورد آنالیز قرار گرفته و بخش های مرتبط در وزارتخانه پیگیری های لازم را انجام خواهند داد. کوشش بر این است که در اسرع وقت واکسیناسیون همگی جامعه نشر حل بشود.

اسماعیلی بیان نمود: با شرایط عمومی که در کشور وجود دارد و برنامه ای که دولت و ستاد کرونا دارند بعضی فعالیت های آموزشی با یک برنامه زمان بندی شده و رعایت پروتکل ها به سمت عادی شدن حرکت می نماید. کوشش ما هم بر این است که با یک برنامه زمانبندی و حفظ سلامتی هنرمندان به این سمت حرکت کنیم تا بخشی از فعالیت های هنری ما که مخاطب محور بوده و کاملاً دچار مشکل شده است با همکاری ستاد کرونا به سمت حل تدریجی برود.

وی در رابطه با معین مدیران مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم توضیح داد: پنجشنبه گذشته اولین روز کاری بنده بود که پس از مصاحبه با آقای صالحی فردای همان روز جلسه شورای معاونان را برگزار کردیم. بنای ما بر این است که با رعایت آداب متناسب با حوزه فرهنگ و هنر کار را به سمت جلو به پیش ببریم و از تجارب مدیران فعلی نهایت بهره را ببریم، امکان تغییرات یک امر طبیعی است، اما عجله ای برای این کار نداریم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان نمود: برنامه ما در انتخاب مدیران تازه به این شکل است که سعی داریم با یک منطق روشن کار را به سمت جلو ببریم، کار در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم اکنون بدون وقفه و با قوت و قدرت در حال اجرا است و از اینجا از همه کسانی که از مجموعه دولت قبل با ما همکاری می نمایند تشکر می کنم. هر زمان ضرورت ها اقتضا کند تغییرات با حفظ اصول حوزه فرهنگ و هنر صورت خواهد گرفت.

اسماعیلی در پاسخ به این سوال که برنامه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت تازه برای برگزاری نمایشگاه کتاب مجازی و استفاده از این ظرفیت چه خواهد شد، گفت: کرونا در کنار همه تهدید هایی که داشت فرصت هایی را هم ایجاد کرد، خیلی از برنامه های ما در گذشته زمان بر و در عین حال هزینه های زیادی را در پی داشت و هماهنگی ها برای برگزاری منظم یک رویداد سخت بود، در این میان کرونا و فعال شدن فضای مجازی به حل شدن خیلی از این مسائل یاری کرد.

وی اسم کرد: قطعاً در دوره تحولی دولت تازه بنای ما بر این است که نهایت استفاده از خدمات فناوری های نوین برای ارتقا کمی و کیفی فعالیت ها را داشته باشیم، فضا برای این کار آماده شده و از این امر می توان به اسم یک فرصت استفاده کرد و امید است با تجربیاتی که از دوران کرونا به دست آوردیم بعد از کرونا بتوانیم با این نگاه حوزه اقتصاد فرهنگ تقویت کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خاتمه گفت: اطمینان دارم با همکاری مناسبی که بین بخش های دولتی و خصوصی وجود دارد در آینده اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد.

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 15113

به "عجله ای برای تغییر مدیران نداریم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عجله ای برای تغییر مدیران نداریم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید