فوت وفن های درست کردن رب گوجه فرنگی خانگی؛ سخت اما سالم و مجذوب کننده

به گزارش سهندبلاگ، رب های خانگی که بوی اش تا چند کوچه آن طرف تر می رود و ردش، نوستالژی کودکی و حیاط عظیم خانه های ویلایی است. فوت و فن های رب خانگی اما اگر رعایت گردد، سختی اش را به جان می خرید و دیگر از رب های کارخانه ای استفاده نمی کنید. رب هایی خانگی که قطعا طعم و مزه غذا را چندین برابر لذیذ می نمایند.

فوت وفن های درست کردن رب گوجه فرنگی خانگی؛ سخت اما سالم و مجذوب کننده

مواد لازم:

  • نمک: 40 گرم
  • آب: 2 کیلوگرم
  • روغن مایع: 100 گرم
  • گوجه فرنگی: 10 کیلوگرم

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا گوجه فرنگی ها را بشویید و بعد از اینکه آب شان گرفته شد، آنها را از وسط نصف کنید و در قابلمه ای متناسب با حجم گوجه ها قرار دهید.

2. گاز را روشن و صبر می کنیم تا آب گوجه فرنگی ها در بیاید و به جوش بیاید. در این حالت پوست گوجه فرنگی ها خیلی راحت جدا می گردد.

3. بعد از اینکه گوجه ها نرم شدند، زیر قابلمه را خاموش می کنیم و یک توری با سوراخ های ریز را آماده می کنیم.

4. سپس گوجه ها را از توری رد می کنیم تا پوست و دانه ها جدا گردد.

5. دوباره پوره گوجه را داخل قابلمه می ریزیم و می گذاریم بجوشد. وقتی جوش آمد ننمک را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا رب به غلظت کافی برسد.

6. سپس زیر گاز را خاموش می کنیم و وقتی خنک شد آن را در قالب های مورد نظر می ریزیم و فریز می کنیم.

در این زمینه بخوانید:

  • فوت وفن های درست کردن خورشت قیمه، از پخت خانگی تا غذای نذری
  • طرز تهیه مربای انجیر سیاه؛ تجربه شیرین و لذیذ

فوت و فن ها:

- گوجه هایی که دانه های گوشتی کمتری دارند مناسب ترند؛ زیرا هم زمان کمتری برای پخت می برند و هم رب دلچسب تر و غلیظ تر می گردد. بعلاوه گوجه هایی که از نظر شکلی کمی بلندتر هستند از گوجه های پهن و کوتاه برای تهیه رب و سس گوجه انتخاب بهتری هستند.

- اگر می خواهید برای زمان زیادی رب گوجه فرنگی را نگهداری کنید، احتمال این که کپک بزند و خراب گردد، بسیار است بنابراین می توانید رب را در قالب های یخ بریزید و هر زمان که خواستید یک تکه از آن را برداشته و در غذا بهره ببرید.

- برای جلوگیری از کپک زدن نمک به رب اضافه کنید.

- مراقب باشید تا دانه های گوجه از توری رد نگردد زیرا باعث کپک زدن رب می گردد.

- دائما باید رب را هم بزنید وگرنه ته می گیرد.

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 15067

به "فوت وفن های درست کردن رب گوجه فرنگی خانگی؛ سخت اما سالم و مجذوب کننده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت وفن های درست کردن رب گوجه فرنگی خانگی؛ سخت اما سالم و مجذوب کننده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید